24 May 2012

Warna-warni Yang Memukau Hati

Assalamualaikum =)

Alhamdulillah rasanya internet kat rumah saya dah semakin ok...tapi sikit jela.
Emel pun kadang-kadang boleh bukak, kadang-kadang tak boleh. Facebook apetah lagi..Sabor kan ajela...
 


Kat atas ni order Wan...Ladybird lover. :)
walaupun dah terang lagi bersuluh apa yang di order oleh wan tapi disebabkan saya dah snap gambar utk setiap item jadi saya nak upload gak kat blog...huhuhu..biarlah muak pun asyik tengok benda sama jek..keke

 Bunga Kemboja

stokin ;)

Bintang-bintang berkerlipan

kumbang kembang

Haa gambar last ni adalah hasil kreativiti wan sendiri...wan cantumkan 4 ketul keychain ni jadilah car charm..huhu...ini dah kira wan lagi kreatip dari akak ni.. =D

Sekian....

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^