18 May 2012

Wordlessssss........

Assalamualaikum =)

Hari ni takde nak update item baru pun tapi nak mintak maaf kepada anda semua.
Minggu lepas streamyx kat rumah ni di upgrade, lepas orang TM datang line internet problem. Kalau ikutkan 3 hari je lepas dia setting semua tu balik tapi ni dah dekat seminggu line internet agak mengecewakan. Nak bukak facebook & blog pun susah. Kadang-kadang boleh bukak, tak lama lepas tu tak boleh pulak. tensionnn jek!!!

Jadi, kalau ada antara korang pm kat facebook atau emel mintak maap la kalau lambat reply. Tak taulah bila masalah internet ni nak settle...konon upgraded bagi laju tapi lagi teruk, yang dulu lagi ok...huhu..mungkin baru-baru lagi memang macam tu kot..

Gambar kat bawah ni nak upload minggu lepas tapi tertangguh pulak sebab masalah internet ni. Sibuk potong-memotong. Lagi pulak saya keje sekarang, tak reti lagi nak susun jadual..


Bukan gambar best pun..keke
Sasaje nak mengupdate blog jerk...

Oklah, itu saja. Harap anda tak merungut-rungut sebab saya lambat giler reply... :)
Terima kasih.

2 comments:

tirah said...

Nak beli kat mne kain mcam ni ??

tirah said...

Nak beli kat mne kain mcam ni ??

Jom LIKE Page Inspire Design ^^