08 June 2012

Bantal Busuk Peneman Tidur Mu

Assalamualaikum =)

Alhamdulillah dapat saya siapkan mini bantal busuk.
Sekarang ni trend saya ambik gambar asal boleh jek. =D


Atas permintaan customer, beliau nakkan sarung bantal warna merah. Mula-mula saya memang nak buat color putih je. Senang saya nak mix & match kan color tapi tak sampai hati pulak kata tidak, jadi saya cari jelah kain merah. Tak susah pun sebenarnya cari kain cuma saya ni tak berani nak combine kan color, takut jadi pelik.huhuhu


Saya masih lagi belajar untuk jahit sarung bantal dengan lebih baik. InsyaAllah saya akan perbaiki kelemahan yang saya fikir telah berlaku pada bantal-bantal yang pernah saya buat. Tapi kalau nak dibandingkan dengan bantal pertama yang saya buat hari tu, yang sekarang ni jauh lebih baik. InsyaAllah akan datang mungkin lebih baik, siapa tahu kan? Di mana ada usaha, di situ ada kejayaan. Cewahhh...

Sekian.

5 comments:

hazirah kasimon said...

comel la.. brape ea? lebih rm 20 x?

nita said...

salam. jual x bantal ni. harga berapa satu set?

manis said...

hazirah..RM30 sj. x termasuk kos pos :)

manis said...

wslm.nita,boleh buat klu awk nk. harga Rm30 sj, x termasuk kos pos. design boleh request tp x digalakkan terlalu sarat sbb bantal ni kecik je. :)

Syazlina Lenna said...

Tempahan masih available ke skrg?

Jom LIKE Page Inspire Design ^^