24 June 2012

Hari Kedua Di Bazar Kota Tinggi

Assalamualaikum =)

Heee...patutnya update tiap-tiap hari tapi hari ni ngada-ngada nak buat 2 entry untuk dua hari yang berbeza. Buat kenangan di masa akan datang. huhuhu

Hari kedua di Bazar Kota Tinggi, Sabtu-23 Jun 2012.


Dapat ambik satu gambar je.
Hari kedua barang dah bertambah sikit. Nampaklah penuh meja tu tapi masih takde alas meja. Lain kalilah beli.hik..

Hari kedua lampu pun dah ada, baru beli. Hari pertama semalam tumpang cahaya orang sebelah je.kekeke..kesian customer nak tengok warna-warni dalam gelap. InsyaAllah, semua kelemahan & kekurangan akan diperbaiki hari demi hari. cewahhh..

Pagi Sabtu hari yang sama, saya ada letak sikit barang-barang kat sekolah sempena Karnival Sivik & Kewarganegaraan. Disebabkan nak penuhkan meja untuk jualan kelas, saya letak barang-barang saya sikit. Sambutan bukan main hebat lagi...syukur. =) Gambar tak dapat lagi, esok-esok dah dapat saya tempel kat sini. Sambil budak-budak beli, promote lah sikit kat diorang suruh datang booth. So malam tu adalah dua tiga orang yang datang. Alhamdulillah. Rasa berbesar hati sangat-sangat sebab student datang kat booth.

Hari semalam jugak saya rasa hampir nak pitam masa ambik wudhu kat surau Kota Tinggi. Takut betul sebab mata dah berpinar-pinar. Rasanya sebab kurang rehat, 3 ke 4 hari saya tak cukup tidur, dengan aktiviti kat sekolah lagi lepas tu balik rumah nak buat stok. Pukul 5 dah gerak nak bukak booth. Memang amat memenatkan tapi seronok dapat pengalaman macam ni. Bukan senang tau nak uruskan macam-macam kerja.huhuhu...Yang paling best dapat kenal dengan peniaga-peniaga lain. Suasana berniaga tak sama dengan suasana kat sekolah. Pengalaman yang berbeza tapi tetap menyeronokkan.

Jumpa lagi malam ni di Bazar Kota Tinggi. Warga Singapura jangan lupa datang ye. ;)
Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^