03 June 2012

Pelbagai Kerongsang Buatan Tangan Untuk Digayakan

Assalamualaikum =)

Kat bawah ni ialah order-order yang telah saya terima.

 Campur pin reben, pin reben polkadot, pin matahari & pin kemboja.


 Yang ni dah lama betul tak buat, klip reben & klip bunga. Dalam jangkaan saya, saya rasa saya dah taknak terima order untuk sepit bunga & reben ni.huhuhu...

 Ni order dari salah seorang regular customer saya. Bunga ni pun rasanya macam dah tak nak kuarkan lagi je..hahahha

 ni isi di dalam plastik kat atas

ni pun isi dalam plastik kat atas tuu..

Alhamdulillah, inilah rezeki yang saya terima. Mudah-mudahan tak surut..heeee
Sebenarnya saya dah berkira-kira nak tutup order untuk beberapa item, antaranya pin bunga, klip reben & klip bunga. Banyak sebab saya perlu tutup order tapi tak payahlah saya mention kat sini apa sebabnya. Buat masa ni keputusan belum lagi diputuskan. Jadi order masih dibuka.

Sejak akhir-akhir ni saya macam dah tak cukup masa nak ambil gambar sebelum packing (padahal kerja setengah hari je pun, busy lebih konon...kuikuikui). Bila dah masuk dalam plastik barulah nak ambil gambar. Bukan apa, dah siap je terus packing dan terus asingkan ikut nama customer. Takot bercampur pulak. Ada sekali tu dah siap bungkus tetiba teringat belum ambik gambar...huuuuu letih rasa. Kalau setakat gambar-gambar yang dah biasa saya keluarkan takpe jugak tapi ni benda yang baru saya nak perkenalkan, apa lagi kalau tak mini bantal busuk tu.huhuhu...

Oklah, sampai sini saja. Sekian.

6 comments:

Syazleen Story said...

yaya nk order boleh x..

LoVeLy_AynNa said...

Saya suka dengan corak kerongsang yang di tunjukkan di dalam laman web ini.. saya teringin untuk mencuba membuat satu darinya... boleh x kalau anda menunjukkan cara-cara membuat kerongsang begini?

pInkY LurveRs ! =,= !! said...

saya nak order bunga kat atas tuh boleh? bape harga ?

pInkY LurveRs ! =,= !! said...

saya nak order bunga kat atas nie boleh? bape harga?

manis said...

Pinky lurvers : boleh order di website www.inspiredesign.com.my
Byk yg ready stock. Tq

nurdiyans said...

Nk order juga blh x brp ringgit

Jom LIKE Page Inspire Design ^^