14 June 2012

Sepit Rambut Untuk Si Cilik

Assalamualaikum =)

Dalam duk fikir-fikir nak buat apa maka terhasillah sepit rambut bunga ni hasil ciplakan dari mana pun tak taulah. Saya yakin ramai je yang buat pattern macam ni, maafkan saya kalau ianya sebijik dengan anda punya ye. >.<

Sebelum ni saya buat sepit guna kain cotton je. Sekarang ni baru 1st time buat guna kain felt. Kena gelak jela kan, orang lain dah jauh berlari ke depan, saya baru merangkak nak buat sepit guna felt.heee...takpelah. Pelan-pelan pun okeh apa. Kadang-kadang tu rasa macam-macam nak buat, nak buat itu nak buat ini sampai masa satu hape pun tak jadi. Ber"crafting" dalam mimpi jela. kuikuikui...

Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^