22 July 2012

Ramadhan Raya Sales : Pin Sakura

Assalamualaikum =)

Haa sementara tunggu buka puasa ni, saya update untuk belian runcit sepanjang Ramadhan ni. huhuhu...
Untuk pengetahuan, hanya ada beberapa item saja yang saya terima untuk belian borong sempena nak raya ni. Kalau nak tau, boleh emel atau sms saya.


Malam ni saya kuarkan pin sakura dulu.
Baru ambik gambar ni je tengahari tadi lepas tu tidur tak sedar diri..hohoho...

Nak order, boleh ke e-store tengok code ek. ;)

SELAMAT BERBUKA PUASA.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^