30 July 2012

Restock! ^__^

Assalamualaikum =)

Alhamdulillah dapat jugak saya restock beberapa item untuk minggu ni.
Takde lah banyak sangat pun. =D

Antara yang saya dapat restock :

1. Pin Rama-Rama ( Belian runcit sahaja)
2. Pin Bunga ( Borong) - ada mix & sepasang-sepasang
3. Pin Bunga Layer ( Borong) - ada mix & sepasang-sepasang

Nak muntah-muntah jugak buat benda alah ni banyak-banyak bulan puasa ni. huhu...Vick Inhaler sentiasa di sisi, asal rasa dah muak je bau vick kejap. Lepas tu sambung balik.huhuhu...

Sebelum tu saya nak bagitau untuk Pin Bunga & Pin Bunga Layer saya dah siap packing 30pcs setiap pack. Ada pack yang sepasang-sepasang, jadi ada 15pasang dalam satu pack & ada jugak saya pack mix maknanya ada yang sepasang & ada yang single. Masa order nanti bagitau nak yang sepasang atau mix ye.

Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^