22 July 2012

Taman Bunga Ada Di Sini

Assalamualaikum =)

Ni entry yang dah berzaman kat draft blog ni..huhu..terlupa nak post.
layan jela ek..tak ingat ntah sape yang order..ayat-ayat sebelum ni yang saya dah siap-siap reka pun dah delete..hihi..tak sesuai di update untuk hari ni..



Sejak akhir-akhir ni, saya terima banyak tempahan pin/kerongsang. Alhamdulillah. =)

PIN MATAHARI dah OUT OF STOCK ye

Jadi sekarang saya tutup order untuk pin matahari. Sekarang ni kekurangan masa nak buat stok, insyaAllah kalau ada lagi saya akan keluarkan semula. ;)

2 comments:

Laila said...

sis yg nie de lg ke??

manis said...

Laila : dah takde :'(

Jom LIKE Page Inspire Design ^^