25 August 2012

Keychain Nama Sentuhan Kalbu

Assalamualaikum =)

Alhamdulillah, hari ni dah Raya ke-7. Kejap je kan?
Tahun depan ntah dapat jumpa lagi ntah tidak.

Buat masa ni, saya tak boleh nak terima tempahan custom made lagi sebab saya perlu siapkan tempahan sedia ada. Order yang ada ni pun sebenarnya dah di order sebelum raya, jadi saya perlu siapkan dulu sebelum saya buka order semula.

Dalam entry lepas saya nak cuti sampai 31hb Ogos dari ambil online order. Tapi nampaknya terpaksa tangguh lagi sebab saya kehabisan kain felt. Tulah padahnya kalau syok sangat buat sampai tak perasan kain dah habis. Nak tunggu stok baru sampai mungkin pertengahan bulan 9. Jadi sekarang ni terpaksalah saya hold dulu order yang ada & teruskan update order-order yang saya dah buat sepanjang sebulan dua ni.

Lagi satu, saya boleh pos ready stock item saja. Nanti saya update pelan-pelan kat e-store saya.

Kat bawah ni adalah order yang saya siapkan sebelum bulan puasa kot. Tak ingat sudah. =D



Alhamdulillah. =)

Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^