17 September 2012

Aktiviti : Proses Gunting, Padan & Tampal ^^

Assalamualaikum =)

Selamat Pagi Isnin & Selamat Bercuti Semua!

Aktiviti saya hari ni...sebenarnya bukan hari ni je, 3 hari cuti 3 hari jugaklah perkara yang sama saya buat. Ohh bukan saya sorang, dibantu oleh pembantu setia yang tercinta. hehe...

Asben saya jadi pembantu setia sejak 2-3 bulan ni memandangkan buku rekod order saya masih banyak yang belum bertanda merah dengan perkataan "SETTLED". Sebenarnya asben saya ni dah resah, student dia order pastu tak siap-siap lagi. huhuhu...tu yang dia pun turun padang tu.




Dah cuba minimakan guna kain felt tapi tak boleh. Emm paling banyak pakai untuk buat keychain nama. Aaaa mintak-mintak kain sampai minggu ni. Dah stress ni...huhu.

Hasil untuk aktiviti saya hari ni akan di update kendian. Hari ni siaplah. Tapi gambar pertama & ketiga jek.. =D

Sekian.

3 comments:

♥ Nur Hazlina Binti Mohd Fisol ♥ said...

Assalamualaikum, dah lama saya jadi silent reader di sini..hehe kali ni terpanggil nak menyapa..alhamdulillah :)

saya nampak blok huruf dalam gambar, adakah daripada kain felt tu????

saya tanya sebab tertarik, saya selalu gunting je buat huruf sendiri. Memang agak lambat la potong huruf2 kecil tu. Guna bigshot ke?

Cia Ciah said...

berapa harga huruf huruf kain felt tu ye??

manis said...

Cia Ciah : Boleh tgk di e-store saya ye :)

Jom LIKE Page Inspire Design ^^