10 September 2012

Car Charm...tutt tutt

Assalamualaikum =)

Hari tu ada kawan saya order car charm..dia kata tak kisah bentuk camne sekalipun, janji cantik.
Apa yang saya buat?
Haa gambar kat bawah ni jawapannya..

Tadaa....hehehe

ni stail car charm saya...kenapa talinya saya buat tak bersambung? sebab mudah untuk adjust kepanjangan car charm ni haa... :D


Haa ni dari dekat..nak kata cantik sangat tu idak le..tapi cute tu ada.hahaha...
Ahh kalau diri sendiri buat, kadang-kadang perasan lawa jugak. tul tak?huhuhu
Tapi secara jujurnya kepuasan saya pada car charm ni 85%. heee..nasib baiklah tuannya suke.

Sekian.

1 comment:

Anonymous said...

leh jd pembekal huruf nama & keychain....?

Jom LIKE Page Inspire Design ^^