30 September 2012

Ehh Rama-Rama & Bunga Lagilahhh!!! ^o^

Assalamualaikum =)

Salam hujung minggu semua.
Tak tau nak cerita apa, kita tengok jele sekeping gambar yang telah saya tangkap hari tu. huhu


Ni adalah order dari seorang pelanggan. Tak ingat siapa tapi kalau tak silap pelanggan ni bukan order ni je, ada dua ke tiga jenis brooch lagi. Nape ntah saya ambik gambar ni je, pun tak ingat jugak.huhuhu...
Biasalah kalau gambar dah ambik berzaman tapi baru nak upload kat blog.

Yang pasti, bunga besar-besar tu saya pisahkan sebab ada 2 jenis. Yang kanan hair clip, yang belah kiri tu pin/brooch. =D

Oklah, itu aje. Nak siapkan beberapa lagi kerja sebelum keluar jalan-jalan dengan boypren. Yeaayyyy!!! Kekeke... Boypren Ku, Asben Ku. (merosakkan Bahasa Melayu, jangan orang Kementerian baca sudah...kui3)

Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^