27 September 2012

Keychain, Pin & Hair Clip Nama ^^

Assalamualaikum =)

Alhamdulillah, kesihatan saya beransur pulih. Ada baki lagi sikit je yang tak sihatnya tu..huhu

Baiklah, macam biasa saya upload gambar order.
Masih lagi keychain nama yang saya upload. =D
Moga tidak jemu melihatnya ye.


Alhamdulillah.
Haaa...sebenarnya order sebelum-sebelum ni pun, tak semestinya felt nama ni dijadikan keychain tapi ada jugak yang nak letak pin & hair clip kat belakang. Yang baris tengah-tengah tu semuanya pin, yang baris paling kanan hair clip.

Tak taulah budak-budak ni nak letak kat mana nama-nama ni, tapi kata asben saya banyak dah nampak budak-budak ni letak nama kat beg sekolah & pencil case diorang.huhuhu...kalau yang perempuan tu nasib baik pakai tudung, kalau tidak mau dipakainya hair clip ni pegi sekolah. Ikot korang leerr..huhu...

Apapun terima kasih le sebab order & sabar menanti untuk disiapkan. ;)
Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^