10 October 2012

Hair Clip Pastel Color ^^

Assalamualaikum =)

Saya ada upload hair clip kat e-store ID.
Semuanya color lembut-lembut je.



Simple je kan? heee....
Kalau berminat bolehlah order.
Sila jenguk ke e-store untuk maklumat lanjut k. Link ada di bahagian kiri blog ni.

Saya dalam proses nak siapkan mini bantal busuk sorang customer ni. Masuk ni dah 3 minggu dia order, maaf jadual saya betul-betul padat. huhuhu...insyaAllah segalanya akan saya selesaikan secepat yang boleh.
Kerja saya sejak petang tadi, dari pukul 5 petang sampai pukul 9 malam hanya edit gambar saja sebagai persediaan untuk update di blog (termasuk mandi & solat, makan je tak..ehehe). Tak taulah kalau lepas ni masih malas lagi nak update. kuikuikui...

Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^