16 October 2012

Magnet Dah Ada Kat Inspire Design ^^

Assalamualaikum =)

Hari ni saya ada keluarkan round magnet bersaiz 1.2cm dan 1.8cm.
Alhamdulillah, sikit demi sedikit saya cuba tambah barang kraf untuk kemudahan crafter dan anda di luar sana. =D

Setakat ni, harga yang saya tawarkan untuk barang kraf hanyalah serendah RM6 untuk semua barang. Senang untuk saya sendiri ingat harga. Kadang-kadang saya ni lupa ingatan jugak.huhuhu...

Jika berminat, boleh segera order ye. =)
Sekian.

2 comments:

ayuni razali said...

assalam. RM6 tue utk berapa kuantiti? atau RM6 tu utk sekeping magnet?
kalu nak order, minimum berapa?

manis said...

ayuni razali. Maaf, sekarang harga dah berbeza :)
Entry ni dah lama sangat.hehe
Boleh tengok barang kat website www.inspiredesign.com.my
Tapi magnet ni buat masa sekarang takde stok.

Jom LIKE Page Inspire Design ^^