17 October 2012

Nombor, Huruf & Bunga-bungaan Untuk DIY

Assalamualaikum =)

Seperti biasa order keychain nama yang tak pernah surut-surut. =D
Alhamdulillah, rezeki.


Ok, kat bawah ni barang kraf yang saya dah masukkan kat e-store.
Ada 3 jenis bentuk dalam kotak-kotak kat bawah ni iaitu huruf, nombor & bentuk bunga. Material nya ialah foam.



Contoh isinya macam kat atas ni. Ada pelbagai bentuk, warna dan saiz. Berminat??
Bolehlah tengok details kat e-store saya ye. =D

Sekian.

1 comment:

Anonymous said...

Ada lg tak huruf n bentuk bunga tu. Kalo ada sy nk beli

Jom LIKE Page Inspire Design ^^