09 November 2012

Bunga Rosette Warna-warni

Assalamualaikum =)

Kalau tak silap saya, gambar kat bawah ni saya ambil pada bulan Julai 2012 yang lepas.
Saya buat untuk memenuhi tempahan kawan suami untuk program kat sekolah.
Ingatkan dia nak bunga rozet rupanya nak brooch bunga biasa je. Tapi dia terima jugak akhirnya sebab dah kesuntukan masa.huhuhu...maaf sangat-sangat Kak Lela.

Setelah beberapa bulan berlalu hari ni baru update..sebabbbbbb...ada member order bunga rozet ni untuk wedding adiknya minggu lepas. ^^
Ada tema color, nanti saya update kemudian.



Alhamdulillah. =)
Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^