15 November 2012

Inspire Design Tutup Kedai ^^

Assalamualaikum =)

Alhamdulillah, saya dah selamat sampai di Langkawi.
Perjalanan jejak 24jam. Pehhh memang keras segala-galanya.hehe

Semalam saya bertolak selepas mahgrib dari ofis ayahanda saya di Kota Tinggi.
Lepas tu singgah di Kulaijaya, Yong Peng, Pontian untuk ambil beberapa lagi ahli keluarga kakitangan tempat keje ayahanda saya.

Sebenarnya saya dan suami ikot trip family day ayahanda.huhuhu.

ok, gambar kat bawah ni order customer.


Ok, sekarang ni saya tengah bercuti ye sampailah hari khamis minggu depan, 22 november 2012. Nanti saya update semula bila saya dah boleh start bisnes mscam biasa.

Sungguh skema ayat saya kan?hehe...

Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^