22 December 2012

Alphabet Brooch In da House ^^

Assalamualaikum =)

Saya ingat nak buat sale hujung tahun ni tapi entah sempat ke tidaklah kan. Tinggal seminggu je pun.
Tengok orang lain buat rasa macam nak buat jugak. Hehhh..nyibuk je tiru orang.
Tapi berangan je lebih saya ni.

Hari tu, cakap kat asben nak buat special item sempena krismas tapi dah nak dekat krismas baru nak buat. Dah kene sound ngan asben. Orang tu dah nak raya, baru ngada-ngada nak buat. Patutnya buat sebulan awal ke..huhuhu. Betul jugak tu...hihihi. Jadi kira cancel la plan saya yang tuh.

Oklah, kat bawah ni pin huruf mini bulat.


Sekian untuk hari sabtu yang indah ni. =)


No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^