14 December 2012

Hp Case & Pakej Kain Felt

Assalamualaikum =)

Ok, ni sambungan dari entry sebelum ni.
Order dari kawan saya, Kak Faza.
Yang ni saiznya dah betul, tak kecik.huhu...



Kat bawah ni pulak, pakej kain felt yang saya upload kat e-store. Sesiapa yang berminat bolehlah order ye.
Untuk loose order, saya tak buat code lagi.
Banyak rupanya kerja-kerja saya bila dikeluarkan. Dari pagi tadi duk packing barang tak siap-siap.



Buat masa ni saya buat 3 set je dulu. Ada 81 color setiap set.
Sekian.

4 comments:

fiena_sofie said...

salam akak....satu set berapa???

fiena_sofie said...

salam akak....satu set rm berapa??

Anonymous said...

1set kain felt bpe ek??

manis said...

sis, boleh tengok & order di website k.
www.inspiredesign.com.my

Jom LIKE Page Inspire Design ^^