09 December 2012

Koleksi Bentuk Cekak Rambut

Assalamualaikum =)

Kat bawah ni adalah order yang saya terima masa bulan Ramadhan yang lepas. Lama kan dah terperam?
Saya agak customer ni berniaga kat bazar ramadhan kot time tu. =D
Customer ni mintak buat pelbagai bentuk.


Headband bunga layer. saya dah tak buat lagi headband bunga layer ni tau.

Kat bawah ni pelbagai bentuk headband dari kain felt.









Esok sekali lagi hari yang penuh debaran buat saya. huhuhu
Walau rasa macam tak dapat je DPLI tu tapi dalam hati berharap jugak. kuikuikui
Jantung saya dah berdegup-degup ni. Emmm...apakah keputusannya?
Rasa macam taknak sampai je hari esok. Errr...

Ohh ya, malam semalam dengan peliknya saya rajin sikit nak tukar template blog.
Dah lama rasanya saya guna template yang dulu tu.
Nak buat cantik-cantik macam blogger lain, tak pandai. kekeke..Nak upah pulak, tak tau nak design blog camne. Jenuh jugak pikir, tapi takde idea langsung. Senang cite, ambik jela template apa pun yang free.huhu..

Ok, sekian dulu.

2 comments:

blog-tips-kurus said...

comel lagi ceria hasilnya. keychain pon comel. bertuah kanak-kanak itu.. :)

Anonymous said...

Salam...
Nk tny la...amk lg x tempahan utk cekak2 mcm yg ade dlm gambar kt atas?actually sy tgh cr2 kalo2 ade yg nk jual scr borong...btw ur collections sgt cntk..

Jom LIKE Page Inspire Design ^^