08 December 2012

Laminate Keychain ^^

Assalamualaikum =)

Entry sejak akhir-akhir ni, semua saya post tentang order sebelum cuti sekolah hari tu.huhuhu...
Kat bawah ni order dari kawan masa saya mengajar di SKDIS hari tu.
Kak Uji mintak buatkan keychain untuk anak muridnya yang dah tamat tahun 6 .
Disebabkan masa tu, saya agak kesuntukkan masa jadi Kak Uji taip, print out dan laminate sendiri nama-nama budak-budak dia.
Lepas tu, saya tinggal potong dan buat rumahnya. Buat yang simple dan sesempat yang boleh.

Kicen untuk pelajar 6 Yakin.






Kicen untuk pelajar 6 Rajin.




Saya takde mesin laminate pun.
Jadi order ni hanya sekadar nak tunjuk jela. hehe..
Kalau saya dah ada mesin laminate, saya boleh bukak order untuk kicen macam ni ok.
Kesimpulannya, saya tak dapat nak terima order laminate keychain camni lagi buat masa ni melainkan korang sendiri nak print, laminate dan pos kat saya. ^^

Saya masih TUTUP TEMPAHAN lagi ye.
Nak setelkan beberapa kerja yang dah terbengkalai dulu.

Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^