23 February 2013

Promo Blog Inspire Design Closet ^^

Assalamualaikum =)

Hari Khamis kelmarin saya ada buat satu blog baru khas untuk baju, tudung dan barang-barang selain kraf. Bukannya apa, bila upload kat facebook saya rasa macam semak je. huhu...
Bila dah letak kat blog ni, nampak kemas & senang nak tengok. Itu bagi saya lah, mudah-mudahan senang jugak untuk customer tengok.


Bagi anda yang tercari-tercari pakaian dan aksesori lain selain kraf, bolehlah jenguk blog Inspire Design Closet.
Kalau nak tengok bahan kraf dan produk kraf boleh ke Inspire Design E-store.
Link saya dah letak di side bar kanan.

Banyak bebenor blognya kan? Takpelah. Jangan saya yang pening nanti dah.
Website www.inspiredesign.com.my sebenarnya dah hampir siap cuma hari tu bila saya masukkan barang, ada problem sikit kat bahagian order. Nampaknya perlu ditangguhkan lagi launching. heee...

Sekian, itu saja dari saya hari ni.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^