06 March 2013

Felt Polyester ^^

Assalamualaikum =)

Ok, felt untuk dijual.
Untuk maklumat lanjut sila ke e-store / katalog yep.
 


Saje je gatal-gatal nak upload gambar kain.
Gambar diambil secara tak ikhlas. Ekk...ada gitu?
Tak boleh upload gambar takde tujuan banyak-banyak, nanti penuh picasa album tu.hihi..
hari tu dah terajin delete gambar-gambar sejak dari mula buat blog. Banyak lagi space. yuhuuu...
Alaa..gambar dah takde guna, buang jela. cewahhh!

Sekian.

4 comments:

Laila said...

mcm mane nk order kain felt nie??

manis said...

Laila : boleh refer kod di e-store saya. link ada kat atas tu. :)
details semua ada kat situ.

afiqah said...

Ade jual lagi tak......macam maner erk nak beli on9 nie....kalau gi umah amik leh...

afiqah said...

jual lagi ker kain nie......macam maner nak li erk beli on9 ker terus gi umah amik lehhh ker gitu....baper erk...

Jom LIKE Page Inspire Design ^^