05 April 2013

Pengumuman

Assalamualaikum

Hari ni saya tak dapat nak pos barang.
Semalam dekat page saya ada bagitau nak ambil item pre order untuk yang dah bayar
tapi nampaknya tak dapat jugak.

Awal pagi tadi dalam pukul 4 lebih saya bangun ke bilik air.
Baru perasan saya demam. huhuhu

Ni pun tak kebah lagi.

Lagi satu nak bagitau, saya tutup tempahan peribadi contohnya macam bantal ke atau item yang kena buat dulu. Yang lain masih on.


Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^