22 April 2013

Semuanya Tentang Foam

Assalamualaikum =)

Meh tengok apa saya update hari ni.

Foam Sheet color baru.
Pek lama yang baru-baru ni saya update dah habis.
So tukar color baru.


Foam sticker. Ada bentuk bunga-bunga dan nombor.


Yang terakhir, Mini Foam DIY Pack.
Minggu lepas saya plan nak dapatkan pek keychain nama dari foam tapi apa yang saya dapat tidak seperti yang saya harapkan. Jadi untuk tidak menghampakan diri saya sendiri, saya buat pek ini. huhu.
Rasa lebih berbaloi.

Apa yang korang boleh buat dengan foam ni, sebenarnya macam-macam. Sama je seperti felt.
Try la google. Kat bawah ni satu contoh yang saya buat dari DIY pack yang saya keluarkan.

Heee....

Jom-jom order sebelum habis. Ada sikit je stoknya.
Boleh buat aktiviti dengan anak-anak, adik-adik, anak-anak buah, untuk diri sendiri pun boleh.
Asal kreatif, macam-macam boleh jadi.


Untuk maklumat lanjut. Sila lah jenguk ke e-store saya ye.
Sekian. =)

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^