16 April 2013

Si Kemboja & Si Bulat Bersama-sama Si Rama-rama

Assalamualaikum =)

Takde idea nak tulis tajuk. huhu
Order borong.

Mari kita lihat dengan lebih dekat.
Benda yang sama, rugi je space gambar. kih3
Tak kira, nak letak jugak.

Pin Bunga Bulat

Pin Bunga Kemboja

Pin Rama-rama

Ok, sebelum mengakhiri entry ni saya nak cakap tentang lagu mengundi.
Perasan tak lepas pembubaran parlimen baru-baru ni, keluar lagu "Jom Kita Mengundi". Mungkin ni tajuk dia jugak kot, tak pasti.

Tiap kali dengar lagu ni saya jadi stress, "tak sedap okeh". Haa...jahat tak?
Pagi-pagi lepas solat subuh masa nak dengar tazkirah pagi-pagi dah dengar lagu ni.
Saya ni jenis, perkara pertama yang saya dengar pagi-pagi akan terbawa-bawa sampai malam. Asyik terngiang-ngiang jela.
Saya tak tau kenapa saya tak suka lagu ni, bila nampak je lagu ni nak mula terus saya alih channel ataupun off terus. Bukan niat nak menghina pun cuma telinga saya ni tak boleh terima.kihkihkih...

Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^