01 July 2013

LELONGGG : Perca / Lebihan Foam

Assalamualaikum =)

Wahhh...dua bulan tak update blog. ^^
Alhamdulillah, sekarang dah ok sikit.
Dah masuk trimester ke-2 ni, dah rasa lebih bertenaga.
Kalau tak, lembik je. 
Mudah-mudahan bulan puasa nanti sihat bertenaga la.
Pertama kali nak dapat puasa penuh bulan Ramadhan ni. heee...

Ok, gambar kat bawah ni adalah perca / lebihan foam.
Sebenarnya dah lama kemas-kemas barang-barang saya dan inilah antara hasil yang saya fikirkan.
Banyak lebihan foam yang saya dah buang sebenarnya tapi bila pikir balik, sayang pulak jadi saya gulung-gulung dan masuk dalam plastik.



Sape yang nak boleh emel saya k. Saiz, pelbagai ye.
Satu pek ni RM10 je.
Tak masuk pos k.
Ada 5 pek je.
Emel cepat-cepat tau. 


Sekian.

2 comments:

MeyyaLee said...

still available lagi ke??

manis said...

boleh buat order di web www.inspiredesign.com.my :)

Jom LIKE Page Inspire Design ^^