24 July 2013

Mini Pek Permulaan Felt

Assalamualaikum =)

Semalam petang sebelum start masak saya dah taip dah satu entry, tiba-tiba line internet terputus.
Ohhh penat saya menaip, tak dapat diselamatkan. Lepas tu terus malas. huhu..

Ok, semalam keje saya dari lepas subuh membawa ke petang adalah menyediakan Mini Pek Permulaan Felt. Nak kata rajin tu takdelah sangat sambil-sambil fikir cemane nak kemas bilik yang dah hampir penuh dengan barang-barang saya. Mulalah fikir nak beli almarilah, box la..Dah bersepah-sepah..haii laa...


Sesuai untuk mereka yang baru nak berjinak-jinak dengan dunia felt.
Kalau cikgu-cikgu atau ibu bapa yang nak beri aktiviti untuk anak-anak pun boleh jugak sebab harganya sangatlah murah. Dah nama pun mini kan =)

Untuk order boleh ke www.inspiredesign.com.my yep!

Mekaseh.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^