09 July 2013

Shopping Cart Inspire Design...Jom Shopping!

Assalamualaikum =)

Alhamdulillah, saya dah masukkan sedikit demi sedikit bahan kraf kat website.
Lepas ni boleh order dah.


Proses pemindahan dari blog e-store ke website masing berlangsung. cewahh..hee
Tak dapat nak masukkan semua dalam sehari. Muakkk tau!
Hari ni baru masukkan sikit dah rasa muak..kena relax kejap.

Baru balik check up kat klinik terus online sebab taknak bagi mata ni tidur.
Berat saya naik sekilo dalam masa 3 minggu. Dah kena pergi klinik 3 hari berturut-turut. Redha jela...
Padahal hari tu berat dah turun. Ni naik sekilo, kecoh lebih..hahaha.

Esok, kita dah mula berpuasa.
Jadi saya ucapkan Selamat Menjalani Ibadah Puasa.
Semoga Ramadhan kali ini lebih baik berbanding yang lepas.

Mekaseh. ;)

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^