05 July 2013

Stok Borong Bulan Ramadhan 2013

Assalamualaikum =)

Alhamdulillah berjumpa lagi dengan blog ni...huhu

Planning kononnya nak keluarkan stok borong sebulan atau 3 minggu sebelum puasa tapi dah lari target pasalnya badan ni malas bebenor, meleret-leret sejak mabuk hari tu. Ni nasib baik dah agak bertenaga.
Bila rasa badan rajin je, semua kerja nak buat sampai sakit-sakit badan.
Baby pun dah macam berdenyut-denyut je. Dia pun penat gaknya..kihkihkih.


Ni adalah sebahagian yang dah saya kira.
Kena tambah lagi bape ratus biji, dah siap potong-potong semua tinggal nak menjadikan dia bentuk yang sepatutnya je. Tu pun kalau rajin..errr
Senang sikit stok dah ada.
Laku tak laku lain cite kan. heee....

Ada brooch/ kerongsang yang dah lama saya tak keluarkan, ada semula ye. Tapi kalau yang ni habis, dah tak restock tau. So, sape-sape yang nak tu nanti cepat-cepat order bila saya dah update nanti k. Stok pun bukan banyak sangat. =D
Tangan ada dua je nak buat itu ini..uhu

Saya dah start nak guna shopping cart sebab lebih mudah rasanya. Takdelah customer tunggu saya reply.

Sekian. Mekaseh semua sebab baca. ;)

Jom LIKE Page Inspire Design ^^