17 August 2013

Huruf Kembali Lagiii...

Assalamualaikum =)

Salam 10 Syawal.
Kejap je kan dah 10 hari raya.
Tekak pun dah perit, kering, selsema. Musim selsema ke apa tak taulah. Mak saya pun dah batuk selsema.
Asben saya lagi lah, dahlah memang hidung asyik sok sek sok sek. Tambah dengan tekak perit, lagilah haru.

Bermula dari hari ni, saya dah start beroperasi balik dah.
Kalau ikutkan minggu depan tapi dah ada order masuk, so start awal lah. hehe
Sehari sebelum raya pun ada orang order jugak. Nasib baik dia boleh sabar tunggu habis cuti raya.

Saya dah masukkan huruf felt di website.
Jadi sape-sape yang berminat bolehlah membeli di website ye. www.inspiredesign.com.my


Sebenarnya sama je dengan yang dulu. Cuma gambar je ambik yang baru. Fresh le sikit kalau tengok tu. huhu
Dapatlah jugak saya restock sikit.

Ok, itu saje untuk hari ni. Nak iron baju, hari ni nak pegi beraya lagi. Tinggal hari ni dan esok jela nak beraya jauh-jauh sikit. Lepas ni dah naik sekolah, memang tak lah nak jalan jauh-jauh. huhu

Sekian. Mekaseh. ;)

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^