30 August 2013

Promosi Pakej Felt Polyester 81 Color

Assalamualaikum =)

Saya dah masukkan Pakej Felt Polyester 81 warna di website.
Harga saya beri adalah harga promosi untuk clearkan stok sedia ada sebelum masukkan stok baru.


InsyaAllah kalau tak ada apa-apa masalah dari segi kerajinan, minggu depan dah boleh masukkan belian loose untuk kain felt. huhu...Dah lama sangat saya peram kain felt ni.
Maklum dulu pakai blog, bila orang order ikut code saya kena update manual, tambah pulak yang beli offline. Kena  update lagi, lama-lama jadi malas. Lagilah hari tu tengah mabuk. huhu..terus peram je kain nya.
Tapi dah order lagi sebagai langkah berjaga-jaga color yang cantik-cantik habishhh.
Kali ni saya atau hubby tak potong sendiri, upah aje.
Malas bebenor tambah pulak baby dah pandai tendang-tendang ni, mood happy sangat-sangat. ngeee..

Sekian. Nak order felt boleh ke website www.inspiredesign.com.my

Mekaseh.


No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^