23 August 2013

Soft Headband Simple dan 3D

Assalamualaikum =)

Hampir-hampir lupa dengan blog sendiri.
Kesian blog ni, rugi je bayar domain kan. huhu..

Order dari nurse yang selalu check up saya n baby ^^.
Mula-mula dia order yang ni. Kecik sikit daripada yang selalu saya buat. Layer nya dikurangkan.

Pastu nak raya, order yang kat bawah ni pulak.


Baru nak try buat yang 3D. Dies ngan headband dah beli lama, tapi takde masa nak buat.
Macam saya pernah cerita sebelum ni, saya suka beli, beli dan beli. Buat tak buat lain cite.
Ni kebetulan ada orang order, barulah muncul hasilnya. Tapi biasa-biasa jela bentuk 3D tu.huhu
Orang lain semua dah advance. Takpelah kan..buat apa nak ikut orang..

Headband hitam yang gambar bawah tu tak beli banyak pon. Jadi tak dapatlah nak terima order dalam jumlah yang banyak. Esok-esok barulah borong headband ni. Pastu peram lagi... =P

Mekaseh sudi jenguk belog kita. Baby kita dah gerak-gerak dalam peyot ni. Tak sabor nak jalan agaknya sebab ayah dia dah janji nak bawak mak dia makan sushi..heee..
Alhamdulillah, saya dah 6 bulan. Doakan semoga semuanya selamat sehingga melahirkan. Tak sabar sangat!

Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^