14 September 2013

Bantal-bantal Ready Stock

Assalamualaikum =)

Pehh jenuh nak update blog, geram je.
Tak pasal-pasal ada statement keluar bagitau yang kita dah log out dari tempat lain.
Padahal bukak kat satu laptop je. Ni pun dah boleh sebab pakai lappy asben. huhu...

Takpelah, mudah-mudahan oklah hendaknya.
Semua gambar kat lappy satu lagi, malas nak pindah-pindahkan. Leceh!

Saya ada buat beberapa biji bantal lagi sebagai persediaan untuk customer yang nak cepat.
Macam biasa, boleh letak nama. Tapi ada hadnyalah kan ikut jenis bantal dan ruang.
Semuanya boleh di order di website.


Yang berminat, boleh order di www.inspiredesign.com.my.
Details semua ada kat sana.
Boleh pos segera tanpa perlu tunggu turn untuk buat. hehh...

Mekaseh.


No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^