02 September 2013

Cekak Rambut Lembut & Mini Bantal

Assalamualaikum =)

Cekak rambut lembut khas untuk baby dan kanak-kanak.
Berminat? Boleh dapatkan pelbagai color di website sekarang juga!
www.inspiredesign.com.my

Harga?? semestinya harga terbaik untuk korang. Peace!! ;)



Yang ni pulak mini bantal.
Saja buat ready stock. Lebih mudah untuk customer yang suka sangat buat urgent order.
Bantal ni dah update kat web minggu lepas, dah tinggal 3 biji.
Siapa berminat boleh dapatkan di website k. ;)
InsyaAllah kalau ada kesempatan akan dimasukkan lagi sebagai ready stock.



Bila rajin, saya ambil peluang untuk buat semua kerja.
Pastu mula lah rasa pinggang nak patah. Cenggini rupanya mengandung.
Baru terasa payahnya mak kita dulu mengandungkan kita. Memang insaf & terharu sangat.
Terima kasih mak, sayang ketat-ketat.
Tak lupa jugak buat ayah, sayang ketat-ketat jugak. Bila mak mengandung mesti ayah kita pun lebih ambil berat. Macam suami saya. ehhehe...suka sangat nak manja-manja 24 jam tanpa henti sebab dapat perhatian lebih time ni. Best sangat!

Mekaseh datang blog saya.
Esok-esok datangla lagi. ;)


No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^