16 September 2013

Huruf Felt Restock Lagi

Assalamualaikum =)

Alhamdulillah, dapat restock sikit huruf felt.
InsyaAllah kalau masa mengizinkan saya tambah lagi.

Yang berminat bolehlah order di website k. ;)


Bagi yang masih baru dengan blog saya, huruf ni takde pelekat pun.
Kena lekatkan sendiri guna gam. hehh..
Saya bagitau sebab hari tu ada sorang customer dah beli, pastu dia tanya saya kenapa takde sticker.
Tampal secara manual la ye, kena letak gam sendiri. Yang mudahnya, korang tak payah dah nak potong-potong sendiri.

Haa...ada permintaan untuk huruf yang kritikal. InsyaAllah saya akan buat jugak. Sebab saya sendiri pun kadang-kadang memang perlu banyak huruf-huruf kritikal cuma saya kretip kan sikit, saya ubah beberapa huruf lain supaya dapat bentuk yang saya nak. ^^
Apalah saya merepek ni kan? huhuhu...takpe-takpe, nanti saya update lagi bila dah siap huruf-huruf kritikal tu. ngeee...

Boleh ke website www.inspiredesign.com.my untuk order huruf k. ;)

Mekaseh.


No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^