05 September 2013

Kain Felt Polyester dah masuk kedai

Assalamualaikum =)

Alhamdulillah selesai sudah masukkan kain felt polyester kat website.
Dah boleh order...yeay!!

Kali ni hanya ada saiz A3 sahaja memandangkan sebelum ni lebih banyak saiz A3 yang habis berbanding saiz A4. Yela, saiz A3 lebih jimat kan dan boleh buat item yang besar-besar.

Tengoklah pada permintaan, kalau ramai yang nak saiz A4 lagi, insyaAllah saya usahakan. Tapi buat masa ni memang ada saiz A3 saja.

Boleh dapatkan felt polyester di website www.inspiredesign.com.my

Ooo...haaa lupe, untuk 81 color hanya ada dalam pakej. Kalau beli secara loose, color dah tak sampai 81  color dah. Saya dah kurangkan ikut permintaan. Ada 62 color je yang tinggal.


Gambar adalah sekadar hiasan. Heee....ni gambar lama. Saje tepek balik, malas nak snap gambar.

Jom shopping kat Inspire Design. ;)
Mekaseh.


No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^