27 September 2013

Telekung Lycra Color Cun-cun

Assalamualaikum =)

Tetibe saya rasa dah lama tak upload gambar-gambar order.
Dah bape hari tak bukak blog pun iye jugak. huuu...
Minggu ni mood nak buat keje sangat lah ditahap kritikal.
Dua hari saya kena pegi klinik, hari pertama minum air gula, hari kedua kena jumpa doktor untuk scan baby.
Tambah pulak cuaca mendung je minggu ni, makinlah malashhh...huu...

Hari ni nak promote telekung.
Telekung Lycra.

Sebenarnya saya dah start ambil order sejak minggu lepas. Saya buat pre order,tarikh tutupnya semalam.
Tapi siapa yang berminat, boleh je order. InsyaAllah boleh diikhtiarkan.
Boleh PM saya kat facebook k. Kat page boleh, kat personal FB pun boleh.
Klik gambar untuk lihat pelbagai lagi color yang cun-cun.




Alhamdulillah, dapat sambutan telekung ni.
Saya suka color biru kat atas ni.hee...

Jika berminat boleh PM saya di facebook k.
Emel pon boleh.

Mekaseh.


No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^