29 October 2013

Bantal Pepel Untuk Si Comel

Assalamualaikum =)

Bantal ni order dari kawan saya.
Maceh Rafidah.


Macam yang saya cite hari tu, permulaan order untuk bantal saiz A4 ni semuanya color pepel.
Sebab saya ada color pepel je masa tu, awal tahun hari tu tau..keke
Sekarang dah banyak pilihan tapi masa pulak tak mengizinkan saya nak variasi kan color-color kain untuk buat bantal. Tinggal minggu ni je nak ambil tempahan. Minggu depan kena siapkan semua order.
Pastu selagi tak bersalin & ada masa bolehlah buat ready stock apa-apa item yang terlarat.

Menghitung hari.
Tak sabar nak tengok anak sendiri tapi neves tetap ada. huhu
Doakan semoga saya selamat melahirkan anak pertama saya. huuu...terharunya.

Sekian.
Mekaseh sudi baca entry kedua saya hari ni. ngeheee..

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^