18 October 2013

Car Neck Pillow Set

Assalamualaikum =)

Salam hari jumaat.
Hari ni saya nak update order yang telah saya buat.
Lama betul tak update.
Tapi takleh update semua, karang takde benda pulak nak update. kiki
Walaupun sebenarnya sangat jarang nak update blog.
Err..apa ulang-ulang ayat sama ni?


Haa pestime ni buat Car Neck Pillow atau bahasa melayu nya Bantal Leher Kereta, lebih kurangla kan. hee..
Design sama je macam saya pernah buat sebelum ni dari customer yang lain.
Ni atas permintaan customer sendiri. =)

Nak order, bolehla emel atau pm saya di FB k. ;)
Mekaseh.


No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^