29 October 2013

Harga RUNTUHHH...Bookmark & Felt Cut : Meh klik SINI!!!

Assalamualaikum =)


Bookmark ni jenis foam.
Saya bagi harga yang sangat rendah.
Sesuai untuk buat doorgift.
Sekarang ni ramai student yang bakal ambil SPM minggu depan cari gift yang murah-murah nak bagi kawan-kawan. Jadi akak cadangkan korang ambil ni, murah sangat dik oiiii.. hehe
Tapi ada 30pcs je. Tak buat lagi. ;)


Yang ni pulak felt cut bentuk dedaunan. Ohh bentuk love tu je bukan daun. ngehee..
Sebenarnya saya nak buat benda lain, tapi akhirnya terbengkalai pasal banyak sangat nak dibuat.
Jadi saya let go jelah felt cut dedaunan ni.
Ni pun separuh je, lagi separuh dah hampir nak jadi projeknya tu tapi terbengkalai jugak. kihkihkih
Yang ni pun saya bagi harga runtuh ok! Bestnyee...

Nak order boleh ke website.


Sekian. Mekaseh semua. ;)

2 comments:

blog-tips-kurus said...

comel amat!

ade lagi ke ni?

manis said...

hehe..ada, boleh order kat web. ;)

Jom LIKE Page Inspire Design ^^