31 October 2013

Promosi & Barang Baru...yeayyy!!!

Assalamualaikum =)

Haa...entry kedua hari ni.
Kali ni tentang promosi & beberapa item baru yang saya dah masukkan kat website.

Tentang promosi, saya ada buat promosi untuk item terpilih.
Nak tau apa dia?
Boleh klik gambar kat side bar kanan blog saya ni, yang ada tulis SPECIAL OFFER.
Ataupun klikla kat SPECIAL OFFER.

Kat bawah ni pulak, barang baru masuk kedai.

1. Pakej Felt 12 color
Yang bestnyee..FREE 1 keping (random color)
Jadinya, korang dapat 13 keping lah..yippiii!!!

2. Snap Clip 6.5cm

3. Snap Clip 4.5cm

Untuk kedua-dua saiz Snap Clip ni saya ada buka untuk pre order borong.
Yang berminat boleh PM/Inbox saya di FB atau emel saya untuk mengetahui harganya.
Harga menarik menanti korang ;D

Macam biasa, untuk order secara runcit boleh order di website.


Sekian. Mekasehhhhhh

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^