17 October 2013

Set Comel DIY Snap Clip & Felt Cut

Assalamualaikum =)

Waaaa...lama betul tak bersiaran. hihi
Hari ni saya ada masukkan beberapa barang kat website.
Ehh sebenarnya 2 barang je. huhu
Dalam kepala je fikir banyak barang, tapi yang mampu buat 2 aje. =P


 Felt cut bunga kelopak hati


 Set DIY Snap Clip

Kedua-dua barang ni boleh di order di website k.
Yang paling best Set DIY snap clip tu, memang memudahkan kerja ;)


Nanti saya update tutorial nak guna set DIY snap clip tu dalam entry akan datang.
Mekaseh. Jom order! ;)

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^