21 February 2014

Huruf Felt Lagiii...

Assalamualaikum =)

Alhamdulillah, malam ni saya dah belajar satu benda.
Benda apa ek? hee...
Benda yang perlu di edit kat website..kiki. Kesian, budak baru belajar.

Jadi disebabkan saya dah tau hal tu, jadi saya pun updatelah huruf-huruf yang dijual secara loose ni.
Ada kaitan ke benda baru belajar dengan update huruf?
Ohhh...dah tentu ada. hee...tak payah cerita sebab ianya agak memalukan kalau otai-otai yang baca. =P


Sebelum ni saya hanya buat pek untuk 1 set. Lepas tu saya tambah huruf A je sebab huruf A memang selalu tak cukupkan. Sekarang ni semua huruf ni boleh dibeli asing-asing. Tak payah ikut set pun boleh. Kalau nak jimat, belilah set tapi kekurangannya ada huruf-huruf tak cukuplah kan.

Untuk pengetahuan, huruf jenis ni untuk yang set memang cepat je habis. Sekarang ni dah out of stock. Insyaallah, ada rezeki nanti saya restock semula. Jadi sebagai ganti, saya keluarkan yang loose lah. Itu pun ada yang dah habis sebelum saya update kat blog..huhu

Berminat boleh order di website k.
Sekian. Mekaseh =D


No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^