28 February 2014

Pre Order Borong Bahan Kraf

Assalamualaikum =)

Bermula hari ni saya buka lagi pre order untuk borong bahan kraf.
Ini kali ke-2 saya buka, dan baru-baru ni saya tak open pada public. Saya hanya ambil order mereka yang PM saya je. Bukannya apa dalam kepala ni macam-macam nak buat sampaikan nak update untuk pre order pun terlupa. huhu

Tapi takpe, InsyaAllah lepas ni saya sentiasa buka pre order. Mungkin seminggu sekali atau sebulan 2 kali. Bergantung pada kesibukan. Pre order saya tak lama ye, buat masa ni saya ambil dari supplier terdekat.

PRE ORDER DIBUKA
28 Februari 2014 - 7 Mac 2014


1. Keychain Ring 2.5cm
2. Keychain Ring 3cm
3. Pin Brooch 1.5cm
4. Pin Brooch 2cm
5. Pin Brooch 2.5cm
6. Snap Clip 6.5cm
7. Snap Clip 4.5cm
8. Alligator Clip 3.2cm
9. Alligator Clip Silver 5.5cm
10. Cekak Rambut Colorful
11. Cekak Rambut Hitam
12. Baby Headband

Ok, gambar kat atas tu antara barang-barang yang boleh di order.
Kalau nak tahu harga, boleh emel saya atau PM di Page ok.
Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^