06 March 2014

Headband Nurin =D

Assalamualaikum =)

Hari ni saya masukkan headband seperti gambar kat bawah ni di website.

Sebenarnya masa memborong barang-barang kraf, anak saya yang baru 2 bulan lebih ni suka pulak tengok warna-warni headband ni. Terlonjak-lonjak dia. Jadi saya boronglah sikit. huhu
Macam-macam bentuk bunga ada. Geram dibuatnya.
Bukannya tak boleh buat sendiri kan. heee...Bila dah geram, apa kisah. Beli jela.


Murah je tau!
RM6 saja.
Jom beli untuk si kecil korang. ;)

Nama headband ni sempena nama anak saya. hihi..
Nurin nama pertama anak saya. Nama kedua? Jeng jeng jeng...kalau ada mana-mana item yang boleh dinamakan lagi, saya letak nama kedua pulak.kihkihkih

Order boleh dibuat di website ye.
Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^