07 March 2014

Mencari bunga penanggah yang cute? Ini dia..jom tengok! ;)

Assalamualaikum =)

Semalam saya dah update katalog dengan satu item baru. Cute Ribbon.
Boleh buat brooch, sepit rambut.
Ishh kalau diikutkan, macam-macam boleh buat kan.
Tapi buat masa ni saya jadikan brooch je, ataupun korang yang masih mencari-cari idea nak buat bunga penanggah, haa jomla guna cute ribbon ni. Comel tau!

Saiz nya besar ye. Jadi sangatlaaaaa sesuai buat bunga penanggah atau bunga rozet. hehh..
Nak order boleh terus emel atau PM saya di FB PAGE.



Sekian ;)

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^