30 May 2014

Bantal A4 Pink

Assalamualaikum =)


Bantal ni saiz A4 tau.
Kalau berminat nak order boleh emel atau pm saya di FB Page ;)


Sekian.


28 May 2014

Bantal A4 Merah Cili

Assalamualaikum =)
 



Bantal ni saiz A4.
Berminat untuk order boleh emel saya atau PM di FB PAGE ya. ;)


Sekian.

21 May 2014

Pin Bunga Bulat & Sepit Rambut

Assalamualaikum =)

Actually ni order awal tahun 2013. Tetiba rajin pulak malam-malam buta ni nak selak folder lama =D



Berminat nak order? Boleh PM saya di FB PAGE atau di emel ye. ;)


Sekian.

19 May 2014

Bantal saiz A4 lagi

Assalamualaikum =)



Berminat untuk order boleh PM saya di FB Page atau emel k.


Sekian.


15 May 2014

Bantal Untuk Hari Guru ;)

Assalamualaikum =)


Bantal saiz A4 untuk hari guru, order dari kawan saya.
Tempah last minute, nak guna hari ahad ni untuk tukar-tukar hadiah. Nasib baik sempat siap. =D

Awalnya saya verangan nak buat item khas untuk hari guru tapi kekangan masa memang sangat-sangat tak mengizinkan.
Tapi kalau ada customer nak order, dialu-alukan.
Bukan saya tak terima order ye.
Boleh PM saya, kita borak-borak nak order macam mana =D
Kadang-kadang customer ni nak tengok contoh baru nak order kan. Tapi takpe, boleh je inbox saya.


Sekian. Terima kasih.

11 May 2014

Bantal Pepel Burung Hantu

Assalamualaikum =)

Haa ni gambar order dah berzaman. hihi
Bantal ni saiz A4 ye.


Yang kat bawah ni pulak huruf loose.
Bolehlah order jika berminat ye.
Boleh pilih huruf tapi color random je.
Kalau nak order ikut color, nak dalam kuantiti yang banyak boleh terus pm saya.


Untuk order boleh ke website ya. ;)
Promosi untuk bulan 5 saya dah update di website. Bolehla jenguk-jenguk.
Promosi special sempena hari guru pun ada. Brooch yang sebelum ni harga borong RM1.80 tapi pada harga promosi RM1 saja.


Sekian.

08 May 2014

Mini Bantal Pink

Assalamualaikum =)

Mini bantal pink ;)


Harini dah hari ke-8 bulan Mei tapi website masih tak boleh edit. Baru edit sikit dah tak boleh loading. Nak marah pun ada, berhari-hari macam ni. Nampaknya nak kena tukar hosting ni, tukar kepada provider yang lebih baik mungkin. Biar mahal sikit asalkan servis ok. Dulu pernah berlaku server rosak, takkan la sekarang ni server rosak lagi.huhuhu...sabor ajelaaa...

Harap-harap malam ni dah ok la..penat asyik tertangguh-tangguh je. Kesian customer yang order barang yang saya nak bagi harga promosi tapi dah order dulu. hukhukhuk

Oklah, sesiapa yang berminat nak order bantal, bookmark atau apa saja produk yang saya buat bolehlah PM kat FB PAGE atau emel saya ye.


Sekian. Mekaseh.

04 May 2014

Cekak Rambut Besi

Assalamualaikum =)

Ramai yang tanya cekak rambut besi bersalut kain tapi dulu supplier ada stoknya, sekarang ni jenis yang bersalut separuh je.
Saya dapat ambik 40pcs je.
10 pcs = RM16
Nak borong boleh PM saya kat emel atau FB Page.



Mekaseh :)

Jom LIKE Page Inspire Design ^^